Partners van Bollux

Bij Bollux geloven we in samenwerking en hechte relaties met onze partners. Samen werken we aan een efficiënte en betrouwbare oplossing voor onze klanten. Hier op deze pagina vindt u een overzicht van onze trouwe partners die met ons samenwerken om de hoogste kwaliteit te garanderen.

RAMSELAAR LOGISTICS

Kies voor betrouwbaar transport van goederen in Nederland en omringende landen met Ramselaar Logistics. De kernwaarden van Ramselaar zijn tijdigheid, zorgvuldigheid en veiligheid, wat resulteert in hoogwaardige logistieke oplossingen voor je bedrijf.

IMPORT4YOU

Hulp nodig bij het importeren van luchtvracht of zeevracht? Met de beste service, de beste tarieven, de snelste levertijd en jarenlange ervaring zorgt IMPORT4YOU dat je producten in goede handen zijn.

THE FREIGHT HERO

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. The Freight Hero is in staat om te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van meer dan 200 bestemmingen wereldwijd.

ECOTEERS

Ecoteers richt zich op Sustainable Marketing en het creëren van impactvolle online campagnes. Ze ondersteunen duurzame initiatieven en werken samen met klanten aan het realiseren van een betere wereld. Daarnaast begrijpen ze het belang van marketing in de e-commerce sector en ontwikkelen ze effectieve strategieën om bedrijven te helpen groeien op een verantwoorde en impactvolle manier. Met hun expertise streven ze naar een duurzame toekomst voor de e-commerce branche.

CC-STUDIOS

CC-Studios is dé on-demand contentpartner bij uitstek. Hun toegewijde contentteam staat te allen tijde klaar voor de volgende uitdaging, of het nu gaat om het versterken van een merk of het tot leven brengen van een verhaal door middel van animatie. Ze zijn niet alleen in staat om met je mee te denken, maar ook om samen met jou jouw visie te verwezenlijken

RETURNLESS

Returnless helpt ons bij het efficiënt verwerken onze retourstroom. Ook verminderd Returnless het aantal retouren van de bij ons aangesloten webshops door middel van slimme en geautomatiseerde tools.

PostNL

Ontdek de voordelen van zakelijk verzenden met PostNL! Betrouwbaar, flexibel en wereldwijd. Bespaar tijd en geld. Kies voor de perfecte match voor efficiënte logistiek met Bollux en PostNL.

DPD

Zakelijk pakket versturen? DPD beschikt over het beste wegnetwerk van Europa. Bij ons kun je daarom rekenen op standaard snelle bezorgtijden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ampère

Ampère is een start-up die is opgericht door bol.com om pakketjes van verkooppartners op te halen voor verdere distributie. Zo profiteren verkooppartners van een snelle levertijd en hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Partner worden?

Neem contact op en dan kunnen we alles bespreken bij een (digitaal) kopje koffie!