Logistieke
oplossingen voor
Webshops Platformverkopers Expediteurs B2B E-Tailers Omnichannel stores

Wat is logistiek door Bollux?

Voordelen van Logistiek door Bollux

Warehousing

Goede warehousing is noodzakelijk voor een goed lopend e-commerce bedrijf. Hier komt veel bij kijken: een opslaglocatie, voorraadbeheer, verzendingen, etc. Dit alles kost veel tijd, is foutgevoelig en houdt je weg bij je core business. Ons logistieke team kan dit allemaal uit handen nemen, zodat jij je weer kan richten op de core business.

Distributie

We hebben een uitgebreid netwerk van logistieke partners waardoor we in staat zijn om voorraad te verzenden naar diverse distributiecentra. Dit maakt het voor e-tailers eenvoudiger om hun producten op de juiste locatie te krijgen. Verstuur bijvoorbeeld bulkgoederen naar het distributiecentrum van Bol.com (LVB), het distributiecentrum van Amazon (FBA), groothandels, winkels of fulfilment centra over de grens.

Vanuit het warehouse van Bollux worden er meermaals per week pallets verstuurd naar diverse distributiecentra. Ons team zorgt ervoor dat de zending op tijd klaar staat volgens de aanlevervoorwaarden van de ontvangende partij. Hierbij houden ze rekening met de specifieke eisen en voorwaarden van de verschillende partijen zoals type pallet, hoogte en benodigde documentatie.

E-Fulfilment

Als e-commerce verkoper kun je veel tijd besparen door je pakketverwerking uit te besteden. Bollux Fulfilment neemt de opslag, verwerking en verzending van webshops over. Wij werken samen met innovatieve partners waardoor jouw pakket op tijd op zijn bestemming komt.