Fulfilment
oplossingen voor
Webshops Platformverkopers Omnichannel stores

Als e-commerce verkoper kun je veel tijd besparen door je pakketverwerking uit te besteden. Bollux Fulfilment neemt de opslag, verwerking en verzending van webshops over. Wij werken samen met innovatieve partners waardoor jouw pakket op tijd op de juiste bestemming komt.

Wat is fulfilment door Bollux?

Voordelen van Fulfilment door Bollux

Verkoop via alle kanalen vanuit één magazijn

Mis je een koppeling? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe het werkt

Inkomende goederen

Verstuur goederen vanuit de fabriek naar ons warehouse via een eigen distributeur of maak gebruik van één van onze internationale logistieke partners.

Bij aankomst van de goederen worden deze gecontroleerd aan de hand van de paklijst. Mochten zich hierin onjuistheden voordoen, wordt dit met je gecommuniceerd. Hiermee kun je vervolgens naar je leverancier gaan om samen tot een oplossing te komen.

Inklaring producten

Opslag voorraad

Eenmaal gecontroleerd worden de goederen ingescand en opgeslagen in ons warehouse.

Via ons online fulfilmentportaal heb jij altijd 24/7 real-time inzicht in de bestellingen en voorraadstanden.

Vanuit ons fulfilmentcenter in Hengelo worden producten in het ecologisch verantoord doosje ingepakt en verzonden via onze verzendprovider DHL.

Maak je gebruik van VVB of VVB+? Geen probleem, want Verzenden via Bol.com bieden wij ook als service.

Productverzending

Retourverwerking

Producten die retour worden gestuurd vanuit de klant, verzendprovider of afhaalpunt kunnen bij ons worden verwerkt. Ons team keurt de producten en bepaald of deze weer op voorraad gelegd kan worden voor verkoop in de webshop.

Verzenden via Bol en VVB+

Heb jij als partner van Bol.com toegang tot Verzenden van Bol (VVB) of VVB+? Goed nieuws! Met Bollux E-Fulfilment is het mogelijk om gebruik te maken van deze verzendzegels. Zo behoud je alle voordelen zonder de pakketten zelf in te hoeven pakken.

Logistiek

Bij Bollux richten we ons op het verzorgen van logistieke oplossingen voor ondernemers. Naast E-Fulfilment bieden we ook een warehousing en distributie aan. Hiermee maken we het mogelijk om voorraad op te slaan en te verzenden van A naar B via je eigen vervoerder of een van onze logistieke partners. klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop in je webshop.