Partners van Bollux

Bij Bollux geloven we in samenwerking en hechte relaties met onze partners. Samen werken we aan een efficiënte en betrouwbare oplossing voor onze klanten. Hier op deze pagina vindt u een overzicht van onze trouwe partners die met ons samenwerken om de hoogste kwaliteit te garanderen.

BOL.COM
PRODUCTINFORMATIE AGENCY

Goede productinformatie kan ervoor zorgen dat je meer verkoopt via bol.com. Bollux is productinformatie agency van bol.com. Dit betekent dat onze teksten en foto’s zijn afgestemd op alle richtlijnen van het platform voor het beste resultaat.

IMPORT4YOU

Met de beste service, de beste tarieven, de snelste levertijd en jarenlange ervaring zorgt IMPORT4YOU dat je producten in goede handen zijn.

PRODUCTFLOW

Verkoop op de op meerdere platformen zonder een webshop! De software van ProductFlow is perfect voor marketplace verkopers die internationale ambities hebben.

OPTIPLY

Verbeter je inkoop door datagedreven voorraadoptimalisatie toe te passen. Zet inkopen op de autopilot met Optiply!

DHL

Online consumenten eisen perfectie: van de eerste klik in uw webshop tot de bezorger die op de stoep staat. Eén kink in de kabel en hij kijkt de volgende keer bij uw concurrent. DHL garandeert voor Bollux een strakke bezorging.

GOEDGEPICKT

Door onze intensieve samenwerking met GoedGepickt zorgen wij ervoor dat elk pakket zo snel en correct mogelijk wordt ingepakt.

CCV SHOP

Op zoek naar (B2B) webshop om producten te verkopen? Het Nederlandse CCV Shop is in werking en ondersteuning ideaal voor beginners en gevorderden verkopers.

Partner worden?

Neem contact op en dan kunnen we alles bespreken bij een (digitaal) kopje koffie!