Partners van Bollux

Bij Bollux geloven we in samenwerking en hechte relaties met onze partners. Samen werken we aan een efficiënte en betrouwbare oplossing voor onze klanten. Hier op deze pagina vindt u een overzicht van onze trouwe partners die met ons samenwerken om de hoogste kwaliteit te garanderen.

CC-Studios

CC-Studios is dé on-demand contentpartner bij uitstek. Hun toegewijde contentteam staat te allen tijde klaar voor de volgende uitdaging, of het nu gaat om het versterken van een merk of het tot leven brengen van een verhaal door middel van animatie. Ze zijn niet alleen in staat om met je mee te denken, maar ook om samen met jou jouw visie te verwezenlijken

RAMSELAAR LOGISTICS

Kies voor betrouwbaar transport van goederen in Nederland en omringende landen met Ramselaar Logistics. De kernwaarden van Ramselaar zijn tijdigheid, zorgvuldigheid en veiligheid, wat resulteert in hoogwaardige logistieke oplossingen voor je bedrijf.

ECOTEERS

Ecoteers richt zich op Sustainable Marketing en het creëren van impactvolle online campagnes. Ze ondersteunen duurzame initiatieven en werken samen met klanten aan het realiseren van een betere wereld. Daarnaast begrijpen ze het belang van marketing in de e-commerce sector en ontwikkelen ze effectieve strategieën om bedrijven te helpen groeien op een verantwoorde en impactvolle manier. Met hun expertise streven ze naar een duurzame toekomst voor de e-commerce branche.

IMPORT4YOU

Hulp nodig bij het importeren van luchtvracht of zeevracht? Met de beste service, de beste tarieven, de snelste levertijd en jarenlange ervaring zorgt IMPORT4YOU dat je producten in goede handen zijn.

PRODUCTFLOW

Verkoop op de op meerdere platformen zonder een webshop! De software van ProductFlow is perfect voor marketplace verkopers die internationale ambities hebben.

OPTIPLY

Verbeter je inkoop door datagedreven voorraadoptimalisatie toe te passen. Zet inkopen op de autopilot met Optiply!

DHL

Online consumenten eisen perfectie: van de eerste klik in uw webshop tot de bezorger die op de stoep staat. Eén kink in de kabel en hij kijkt de volgende keer bij uw concurrent. DHL garandeert voor Bollux een strakke bezorging.

GOEDGEPICKT

Door onze intensieve samenwerking met GoedGepickt zorgen wij ervoor dat elk pakket zo snel en correct mogelijk wordt ingepakt.

CCV SHOP

Op zoek naar (B2B) webshop om producten te verkopen? Het Nederlandse CCV Shop is in werking en ondersteuning ideaal voor beginners en gevorderden verkopers.

Partner worden?

Neem contact op en dan kunnen we alles bespreken bij een (digitaal) kopje koffie!