Hulp nodig bij het internationaal importeren van goederen? Kies voor Bollux Logistiek

Bij het importeren van goederen zijn vaak meerdere vervoerders betrokken. Je krijgt dan te maken met complex papierwerk, douane en communicatie met contacten in het buitenland. Dit alles brengt veel werk, kosten en zorgen. Dit hele proces kunnen wij voor jou uit handen nemen. Dankzij onze samenwerking met Rotra hebben wij de kennis en ervaring in huis, om de expeditie tot een goed einde te laten komen. De volledige forwarding is digitaal te volgen via de 24/7 realtime track & trace. Hierdoor heb je altijd inzicht in de status van je zending en weet je exact wanneer de goederen aankomen.

Neem contact op!

Voordelen van Bollux Forwarding

Door het ontzorgen van het forwarding proces, houd jij meer tijd over om je te richten op de core business. Buiten dat wij de expeditie regelen, worden de goederen altijd bij aankomst aan de hand van de paklijst gecontroleerd. Wanneer de dozen beschadigd zijn of de hoeveelheid niet correct is, koppelen we dit terug naar jou. Zo ben jij altijd volledig in control.

Luchtvracht expeditie

De snelste oplossing voor het importeren van goederen is via luchtvracht. Ons team van experts helpt je om zo eenvoudig en snel mogelijk de goedkoopste zending te regelen. De dienstverlening verzorgt een A tot Z verwerking van de zending. In de meeste gevallen liggen de goederen binnen 1 week na het ophalen vanaf de leverancier in ons magazijn.

Zeevracht expeditie

De goedkoopste oplossing voor het importeren van goederen is via zeevracht. Zendingen kunnen zowel LCL als FCL zijn. Door het consolideren en de jarenlange kennis op het gebied van zeevracht expeditie kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Warehouse nodig?

Fulfilment zendingen

Vanuit ons warehouse worden op afroep wekelijks goederen per pallet naar fulfilment centers verstuurd. Hierdoor hoef je zelf enkel de voorraad bij te houden en op tijd door te geven welke en hoeveel goederen er verstuurd moeten worden.