E-Commerce dienst Bollux wint Saxion Ondernemers Award

DEVENTER – Bollux mede-eigenaar Joris van Lith (tweede van links) is door het Saxion Centrum voor Ondernemerschap benoemd tot Saxion Ondernemer van 2022. Saxion maakte dit op 2 juni 2022 bekend tijdens de Grande Finale van de Saxion Ondernemers Award in Deventer.

De Saxion Ondernemers Award wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemende studenten van Saxion. Het is een wedstrijd met afvalrondes waarbij je in twee voorrondes toewerkt naar een Grande Finale met een waardevol prijzenpakket, ter waarde van €10.000. Door middel van een publieksstem en stemmen vanuit de vakjury wordt er bepaalt wie de titel en de prijs bemachtigt.

Tijdens de Grande Finale gaf Joris van Lith in 2 minuten een pitch over zijn bedrijf Bollux met daaropvolgende kritsche vragen van de vakjury en het publiek. Op basis van groei en potentie wist Bollux de winst binnen te slepen. Met de gewonnen award is Joris van Lith van plan te blijven groeien en nóg meer successen te boeken. “De erkenning van Saxion geeft ons daarin een mooie extra boost.”

Over Bollux

Bollux helpt online verkopers bij vermarkten en versturen van producten voor online webwinkels. Zo helpen de e-commerce experts van Bollux met hun productinformatie verbeteren d.m.v. SEO teksten, foto’s en infographics en worden er pakketjes optijd verzonden vanuit het fulfilment center in Hengelo.

Over Het Centrum voor Ondernemerschap

Het Centrum voor Ondernemerschap is er voor de professionele ondernemer en de ondernemende professional. Ze helpen studentondernemers bij de ontwikkeling van de onderneming met kennis, programma’s en faciliteiten. Zo helpen ze ondernemers om talenten optimaal te ontwikkelen.

Deel dit bericht:

LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter

Bollux Full Service E-Commerce

Van B2C tot B2B en van VVB tot LVB/FBA je assortiment is overal bereikbaar.​

E-Fulfilment

Verstuur je online bestellingen op tijd vanuit ons fulfilmentcenter in Hengelo

Warehousing

Sla consumentengoederen op in ons magazijn en krijg realtime inzicht

Distributie

Verzend goederen vanuit ons magazijn naar LVB, FBA en andere DC's