Bollux Digital Agency

Als e-commercebedrijf weet je hoe belangrijk het is om producten op een professionele en overtuigende manier te presenteren. Daarom is het mogelijk om naast het versturen van producten ook je producten door ons te promoten.

SEO optimale productteksten

Als je een webshop hebt weet je hoe belangrijk het is om producten op een professionele en overtuigende manier te presenteren. Een goede productbeschrijving kan het verschil maken tussen een klant die besluit om te kopen of niet.

Daarom bieden wij professionele productbeschrijvingen aan om ervoor te zorgen dat je producten aantrekkelijk verwoord worden en dat je potentiële klanten alle informatie krijgen die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen.

Ons team van ervaren schrijvers heeft ruime ervaring in het schrijven van productbeschrijvingen voor een brede range aan producten. Ze weten hoe ze de unieke eigenschappen van elk product moeten benadrukken en hoe ze de aandacht van de lezer moeten vasthouden.

Productfoto’s & 3D Renders

Ben je op zoek naar professionele productfoto’s voor je e-commerce bedrijf? 

Onze fotografen hebben jarenlange ervaring in het maken van professionele productfoto’s en weten precies hoe ze je producten het beste in beeld kunnen brengen. Ze gebruiken hoogwaardig fotografie-equipment en zorgen ervoor dat alle foto’s van hoge kwaliteit zijn.

Maar we bieden niet alleen professionele foto’s aan. Onze service omvat ook 3D-Renders en infographics waardoor je product op elke denkbare manier getoond kan worden.

Advertenties voor verkoopplatformen

Als platformverkoper weet je hoe belangrijk het is om je producten effectief te promoten om de juiste klanten te bereiken. Maar met zoveel opties en constant veranderende algoritmen kan het een uitdaging zijn om effectief te adverteren op platformen zoals Bol.com en Amazon.

Dat is waar wij in beeld komen. Ons team van ervaren e-commerce specialisten kan je helpen bij het opzetten en beheren van succesvolle campagnes om de verkoop te stimuleren en de zichtbaarheid van je producten op platformen te vergroten.

Branding & Verpakkingen

Wil je opvallen in de drukke e-commerce mark? Dan is branding de sleutel. Een sterk merk kan je helpen klantloyaliteit op te bouwen, vertrouwen te wekken en uiteindelijk de verkoop te stimuleren.

Ons team van designers helpt je met het neerzetten van een betrouwbare merkidentiteit en een samenhangende huisstijl. Van verpakking tot listing.

Strategie en advies

Als online verkoper weet je dat er veel uitdagingen zijn om te navigeren om groei te stimuleren. Van het kiezen van het juiste platform en de juiste producten tot marketing en klantenservice, het kan overweldigend zijn om alles alleen te doen.

Plan daarom strategie- en adviesgesprekken met Bollux. Ons team van ervaren online e-tailconsulenten kan je bij elke stap helpen en biedt begeleiding en ondersteuning om je te helpen slagen in de competitieve wereld van e-commerce.

Bol.com Productinformatie Partner

Goede productinformatie kan ervoor zorgen dat je meer verkoopt via bol.com. Bollux is een officiële product content partner van bol.com. Dit betekent dat onze teksten en afbeeldingen zijn afgestemd op alle richtlijnen van het platform voor het beste resultaat.

Full Service E-Commerce​

Van B2C tot B2B en van VVB tot LVB/FBA je assortiment is overal bereikbaar.​

E-Fulfilment

Verstuur je online bestellingen op tijd vanuit ons fulfilmentcenter in Hengelo

Warehousing

Sla consumentengoederen op in ons magazijn en krijg realtime inzicht

Distributie

Verzend goederen vanuit ons magazijn naar LVB, FBA en andere DC's