Over ons

Bollux E-Commerce Content & Logistiek

Wij zijn Tijmen, Thomas en Joris en wij zijn de oprichters van Bollux. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat e-commerce bedrijven een boost krijgen. Dit doen we door optimale productcontent te maken, zoals productteksten en productfoto’s. Daarnaast houden we ons bezig met goederen importeren en de opslag ervan in ons eigen magazijn. Wij volgen de innovaties en ontwikkelingen binnen de branche, zodat we onze klanten altijd kunnen voorzien van up-to-date e-commerce advies.

Bedrijfsomschrijving

Content

Worden jouw producten gevonden op Google of verkoopplatformen? Uit onderzoek blijkt dat 40% van online productinformatie verbetermogelijkheden heeft. Bollux maakt SEO optimale content voor webshophouders en online platform verkopers. Onze unieke teksten en foto’s voldoen aan alle richtlijnen en verzekeren dat je product juist wordt verwerkt door zoekmachines. Naast het gevonden worden, activeren wij ook bezoekers om het product aan te schaffen. Dit doen we door onze content klantvriendelijk en leesbaar te maken.

Logistiek 

Bollux Logistiek is jouw partner in het internationaal importeren van je online assortiment. Samen met onze partner Koninklijk Rotra verzorgen wij internationale zendingen, bestemd voor fulfilment centers. Bespaar kosten door goederen tussentijds op te slaan in ons Bollux Warehouse, totdat deze bestemd zijn voor de online verkoop. Door onze wekelijkse leveringen aan fulfilment centers zoals LvB en/of FBA blijft je assortiment altijd op voorraad zonder aan het voorraadplafond te zitten.

Innovatieve aanpak

Een innovatieve branche heeft een innovatieve aanpak nodig. Ons team bevat meerder specialisten. welke op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de snel groeiende wereld van e-commerce. Hierdoor verbeteren we constant onze diensten en delen wij deze kennis graag met onze klanten.

Flexibel en meedenkend

Bollux maakt van een probleem een uitdaging. Wij vinden het belangrijk om altijd klant- en oplossingsgericht te ondernemen. Daarom staan we altijd open voor feedback en ideeën die ons helpen om de diensten te verbeteren. 

Inclusief:

  • Vaste accountmanager
  • Professionele kijk
  • Klantgericht meedenken
  • E-commerce kennis
  • Snel en juist antwoord op je vragen
Recensies
UITSTEKEND
6 recensies op
Sw67002
Sw67002
2021-07-07
Erg goed bedrijf wanneer men zoekt naar een oplossing die bestaat uit zendingen ontvangen, opslaan en doorsturen. Maakt het leven van menig ondernemer een stuk aangenamer. Vriendelijk personeel, goede prijzen en behulpzaam. Zeker een aanrader
Lees verder
Robin Schipmann
Robin Schipmann
2021-04-01
Lees verder
Corne Sanders
Corne Sanders
2021-04-01
Ik ben erg snel geholpen bij mijn vragen en bij later contact was er goede communicatie. Ik zal Bollux zeker aanraden in mijn netwerk.
Lees verder
casper krabbenbos
casper krabbenbos
2021-04-01
Leveren goede resultaten, zeer klantvriendelijk. Zeer prettig om zaken mee te doen.
Lees verder
Romy Jans
Romy Jans
2021-02-26
Heel erg tevreden! Fijn bedrijf en goede communicatie!
Lees verder
Billy B
Billy B
2021-02-25
Lees verder
Bedrijfspecificaties
Bedrijfsnaam Bollux
Adres Oude Boekeloseweg 5
Stad Hengelo
Postcode 7553 DS
Provincie Overijssel
KVK nummer 80345638
BTW nummer NL861639637B01
E-mail info@bollux.nl