Webwinkel fulfilment

Bollux is het E-Fulfilment bedrijf dat jouw webshop logistiek echt uit handen neemt, zodat jij kunt blijven ondernemen.

Neem contact op!

E-Fulfilment op onze manier

Bollux verzorgt een vloeiend proces. Vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen in ons warehouse, tot het moment dat ze worden verzonden naar jouw klant.

Hoe het werkt

#1 Inkomende zendingen

Bij aankomst van de goederen worden deze gecontroleerd aan de hand van de paklijst. Mochten zich hierin onjuistheden voordoen, wordt dit met je gecommuniceerd. Hiermee kun je vervolgens naar je vervoerder of leverancier gaan om samen tot een oplossing te komen.

#2 Voorraad opslag

Eenmaal binnengekomen en gecontroleerd, worden de goederen ingescand en opgeslagen in ons magazijn. Jij hebt altijd 24/7 real-time inzicht in de voorraadstand in jouw portaal!

#3 Uitgaande pakketzendingen

Wanneer een bestelling binnen komt, worden de bijbehorende artikelen uit het magazijn gehaald. De artikelen worden vervolgens in een passende doos gestopt met vulmateriaal, zodat de producten niet beschadigen tijdens het transport. Vervolgens worden de pakketten overhandigd aan de vervoerder voor uitlevering aan de klant.

#4 Retouren

Het verwerken van retouren is vaak een tijdrovende en vervelende werkzaamheid. Bollux biedt je de mogelijkheid om dit van je over te nemen! Zo worden de binnengekomen retouren verwerkt en eventueel opnieuw klaargemaakt voor verkoop.

Onze transport partners